Kurti: Parku urë lidhëse ndërmjet bizneseve vendore dhe ndërkombëtare

Kurti: Parku urë lidhëse ndërmjet bizneseve vendore dhe ndërkombëtare

U hap Parku i Inovacionit dhe Trajnimit në Prizren. Kryeministri Albin Kurti tha se ky Park është shëndërruar në urë lidhëse ndërmjet bizneseve vendore dhe atyre ndërkombëtare./21Media