Kryeministri Albin Kurti u deklarua rreth votimit të sotëm në zgjedhjet në Shqipëri. Kurti u shpreh se demokracia është sistemi që shqiptarët gjithnjë kanë dashur dhe siç u shpreh ai, votimi është detyrë qytetare për ata që e duan demokracinë.

U ktheva në Kosovë, por paradite isha në Shqipëri për të votuar. Demokracia është sistemi që shqiptarët gjithnjë kanë dashur, dhe votimi është detyrë qytetare për ata që e duan demokracinë.

Posted by Albin Kurti on Sunday, April 25, 2021

Ndërsa, Eugen Cakolli nga KDI-së deklaroi se është e papranueshme që kryeministri i Kosovës votoi në zgjedhjet parlamentare në Shqipëri./21Media