E mbani mend “Klonin”! Serial ky që mblodhi shumë shikues para ekranit

E mbani mend “Klonin”! Serial ky që mblodhi shumë shikues para ekranit

I ndërtuar mbi një dramë të bukur, që ka trajtuar edhe fenomenin shkencor të klonimit, ka bërë që një numër i madh i shikuesit ta përcjellin atë me kureshtje deri në episodin e fundit.

Me siguri se nuk i keni harruar as personazhet kryesore të këtij seriali.

Carla Diaz e cila kishte rolin si vajza e Zhades dhe në atë kohë ishte e vogël, por tash është rritur dhe ka ndryshuar plotësisht.

Në foto më poshtë shikoni se sa ka ndryshuar Carla Diaz e cila tani është në moshën 26- vjeçare./21Media