Një viç me dy koka ka lindur në Indonezi. Viçi femër – për të cilin shumë nga banorët e zonës besojnë se do të sjellë fat të mirë – u dorëzua në një fermë në fshatin Pondok Wuluh, në Indonezi të dielën natën.

Ajo vuan nga polisefalia, me katër sy funksionues dhe dy goja të veçanta.

Pavarësisht pamjes së saj të pazakontë, viçi duket ndryshe, është i shëndetshëm dhe ka arritur të pijë qumësht në shishe përmes secilës nga gojët e saj.

Ajo madje mund të ngjitet në këmbët e saj me ndihmën e fermerit.

Hariyanto Yanto, nipi i pronarit, tha se ata kanë dhënë vitamina të kafshëve për të bërë të shëndetshme./21Media