Çmohet lart kontributi i tij gjurmëlënës në letrat shqipe

Çmohet lart kontributi i tij gjurmëlënës në letrat shqipe

U nda nga jeta poeti, kritiku letrar dhe studiuesi Ramadan Musliu. Me këtë rast, u shpreh konsideratë e lartë për kontributin shumëdimensional të Ramadan Musliut në letrat shqipe.(E pergaditi-Abaz KRASNIQI)./21Media