Në sheshet e Prishtinës sonte u ndezën dritat me rastin e festave të fundvitit. Kështu informoi komuna e Prishtinës përmes një postimi në facebook.

“Dhe… i ndezem dritat për të sjellë magjinë e festave të fundvitit në Prishtinë! Ky vit na sfidoi të gjithëve por na bashkoi edhe më shumë, na bëri më solidare dhe na mësoi të shikojmë nga njëri tjetri me zemër. Le të festojmë për jetën!”, u shkrua në faqen zyrtare të komunës së Prishtinës në facebook, e cila publikoi edhe disa fotografi./21Media