Në shënim të Ditës Ndërkombëtare të personave me aftësi të kufizuara

Në shënim të Ditës Ndërkombëtare të personave me aftësi të kufizuara

Me rastin e shënimit të Ditës Ndërkombëtare për Personat me aftësi të kufizuara ushtruesja e detyrës së presidentes, Vjosa Osmani e shoqëruar nga ambasadori i Britanisë së Madhe në Kosovë, Nicholas Abbott, dhe ministri i Arsimit, Ramë Likaj, nënshkruan panon e zotimit për gjithëpërfshirje. Në këtë pano nënshkrimin e tij e hodhi edhe kryeministri Avdullah Hoti, i cili ishte i shoqëruar nga ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj.(Teksti-Albulena NUHA, kamera- Berat BAHTIRI )./21Media