Konferencë shkencore dhe ekspozitë “Anton Pashku – shkrimtar”

Konferencë shkencore dhe ekspozitë “Anton Pashku – shkrimtar”

Në shënimin e tetëdhjetë vjetorin të lindjes së shkrimtarit  Anton Pashku, në Bibliotekën Kombëtare “Pjetër Bogdani”, u mbajt konferencë shkencore dhe ekspozitë  “Anton Pashku-shkrimtar”. Më këtë rast u tha se gjetja e materialeve për shkrimtarin e shekullit të kaluar nuk ishte aspak e lehtë pasi duheshin shfletuar revista, gazeta dhe shume botime të asaj kohe për te sjell një ekspozite në nderë të 80 vjetorit të lindjes së autorit./21Media