Rezultatet ishin befasuese

Rezultatet ishin befasuese

Është realizuar një eksperiment për të parë se çka ndodh nëse fotokopjoni para në printer.

Youtuberi i njohur si “Caepa Cool”, i ndjekur nga 43 mijë persona, ka realizuar një eksperiment të tillë.

Ai përdori një kartmonedhë prej 50 eurosh, por rezultatet ishin befasuese, transmeton rtv21.tv.

Pas përpjekjes së parë për kopjim, fotokopja e vetë kartëmonedhës kishte linja të bardha. Pastaj vendosi të provojë të shtojë një objekt tjetër kopje për të parë se çfarë do të ndodhte.

Në përpjekjen e tretë, ai mbuloi një pjesë të kartëmonedhës me shirit të bardhë dhe më në fund arriti të bashkojë pajisjen dhe të kopjojë kartëmonedhën pa linja, por ishte e qartë që një pjesë e kartëmonedhës ishte e mbuluar.

Nëse po mendonit të pasuroheni me kartëmonedha fotokopjuese, duhet t’ju zhgënjejmë sepse është më se e qartë se kjo nuk mund të ndodh./21Media