Paskal Milo: “Dëshmitar në kohë historie” testament për të ardhmen

Paskal Milo: “Dëshmitar në kohë historie” testament për të ardhmen

Në Institutin Albanologjik në Prishtinë u përurua vëllimi i tetë i ditarit të Akademik Rexhep Qosjes “Dëshmitar në kohë historie”. Ky libër nga të pranishmit u cilësua si dëshmi historike dhe testament për të ardhmen. /21Media