Në teatrin Kombëtar të Kosovës u promovua “Antologjia e dramës bashkëkohorë në Kosovë”, në dy vëllime. E përfshirë nga 16 autor dhe 16 drama, të gjitha janë rrëfime para dhe gjatë luftës së fundit në Kosovë./21Media