Libri i Rrahman Paçarizit prezanton shtatë rrëfime si shtatë udhë të jetës

Libri i Rrahman Paçarizit prezanton shtatë rrëfime si shtatë udhë të jetës

Profesori universitar, studiuesi i gjuhësisë dhe shkrimtari Rrahman Paçarizi ka promovuar sot në Prishtinë romanin e tij të ri “Shtatë udhë”. Në këtë roman, autori ka prezantuar shtatë rrëfime si shtatë udhë të jetës si shtatë kërkime të fëmijërisë e të rinisë së tij, si shtatë kërkime të identitetit personal, të cilat mund të lexohen veç e veç por edhe si një roman./21Media