U rivarrosen dëshmorët Besart Kadriaj dhe Shkëlzen Berisha (Video)

Rivarrimi u bë në Kompleksin Memorial në Gllogjan
Në Kompleksin Memorial në Gllogjan u bë rivarrimi i dëshmorëve të kombit, Besart Kadriaj dhe Shkëlzen Berisha.Më 14 gusht të vitit 1998 ata ranë heroikisht në trekëndëshin kufitar  Kosovë-Mal i Zi-Shqipëri, ndërsa ishin varrosur në Vuthaj të Gucisë./21Media
 
 

Back to top button