U promovua libri “Nga Gonxhe Bojaxhiu deri te Nënë Tereza, një sagë për jetën e shqiptarëve katolikë të Shkupit”

U promovua libri “Nga Gonxhe Bojaxhiu deri te Nënë Tereza, një sagë për jetën e shqiptarëve katolikë të Shkupit”

Me rastin e 110-vjetorit të lindjes së Shën Nënës Terezë u promovua libri “Nga Gonxhe Bojaxhiu deri te Nënë Tereza, një sagë për jetën e shqiptarëve katolik të Shkupit” të autorëve Skender Asllani, Nora Maliqi Zylali dhe Albert Ramaj.(E pergaditi- Abaz KRASNIQI)./21Media