Sot u shënua Dita e Forcës së Sigurisë së Kosovës. Drejtues të institucioneve të Kosovës vlerësuan se Forca e Sigurisë së Kosovës është e gatshme t’i dalë në në mbrojtje atdheut. Njëherësh, të transformohet në ushtri moderne që do të mund të kontribuojë për paqe në rajon dhe botë.

Edhe me këtë rast u theksua synimi për anëtarësim të ushtrisë së Kosovës në NATO./21Media


Përgatiti: Burim ZARIQI
Kameraman: Berat BAHTIRI