Xhudistja kosovare, Loriana Kuka sot e ka kaluar me sukses sfidën e parë në Kampionatin Evropian.

Në kategorinë 78 kg Kuka e ka mposhtur xhudisten nga Uraina Anastasiya Turchyn dhe tani në raundin tjetër do të ballafaqohem me fituese e duelit Graf–Petkovic.

Këtë sfidën Kuka e ka fituar pas vetëm dy minutave prej se ka filluar ballafaqimin me Turchyn.