Udhëkryqe diplomatike: Marrëveshje të reja me Serbinë?!

Janë përafruar qëndrimet për marrëveshjen e energjisë në veri dhe të të pagjeturve
Kosova dhe Serbia pritet të arrijnë marrëveshje për energjinë në veri dhe për personat e pagjetur. Në takimin e fundit më 22 shkurt, palët i janë afruar gjuhës së përbashkët për këto dy tema. Bashkimi Evropian pret që shumë shpejtë të arrihet dakordimi dhe të fillohet diskutimi për normalizimin e plotë të marrëdhënieve. Paralajmërimin për arritjen e një zgjidhje për energjinë në veri e bëri të ditur edhe kryenegociatori i Kosovës në dialog, Besnik Bislimi../21Media
 
 

Back to top button