Mungesa e konsensusit politik dëmton interesin e Kosovës.-Përfshirja direkte e ShBA-së paraqet ndryshim të formatit të dialogut

Mungesa e konsensusit politik dëmton interesin e Kosovës.-Përfshirja direkte e ShBA-së paraqet ndryshim të formatit të dialogut

Çfarë duhet të bëj Qeveria e re e Kosovës për të vazhduar dialogun me Serbinë, është tema politikë në të cilën pikëpamjet e tyre i shprehin analsitët e Institutit Demokratik të Kosovës dhe të Grupit për Studime Juridike dhe Politike. Pos tjerash ata konsiderojnë se përfshirja direkte e ShBA-së paraqet ndryshim të formatit të dialogut./21Media