Ai po kërkonte shpëtim

Ai po kërkonte shpëtim

Derrick Zuk dhe shokët e tij ishin duke ecur pranë kanionit midis Utah dhe Arizona, kur panë diçka të pazakontë, një nuancë e re në ujë.

Ai ishte një buf por, pendët e këtyre zogjve nuk janë aspak për ujë dhe zogjtë nuk janë të njohur për not, megjithatë kjo krijesë thjesht po luftonte për jetën e tij, skruan rtv21.tv.

Gjithashtu, ata nuk mund të ngjiten nga uji pa e gjetur një copë tokë për të tharë puplat e tyre së pari. Prandaj, nëse nuk arrijnë të gjejnë diku për të dalë shpejt, noti për të mund të jetë fatal.

Geoff LeBaron nga Shoqata Kombëtare Audubon tha për National Geographic se zogjtë që shohim në video ka shumë të ngjarë që një buf i ri që sapo ka filluar të eksplorojë botën përtej folesë së tij./21Media