Udhëtimi i Biden në Evropë, udhëtim që mund t’i ndalojë veprimet e Putinit

Presidenti i SHBA-së, Joe Biden dhe liderët e tjerë botërorë shpresojnë të finalizojnë dhe zbulojnë një paketë masash të reja për të ndëshkuar Rusinë, për të ndihmuar Ukrainën dhe për të demonstruar unitetin perëndimor në një varg  samitesh urgjente në Evropë këtë javë.

Por përveç një shfaqjeje dramatike të vendosmërisë gjatë kohës së luftës, pak vëzhgues besojnë se çdo gjë për të cilën liderët mund të bien dakord do të jetë e mjaftueshme për t’i dhënë fund gjakderdhjes në Ukrainë ose për të bindur presidentin rus, Vladimir Putin nga vazhdimi i sulmeve të tij që po dëmtojnë gjithnjë e më shumë civilët./21Media

Back to top button