Gara finale mund të zhvendoset në Gjermani

UEFA paralajmëron mundësinë e mbylljës së  sezonin aktual të Ligës së Kampionëve përmes  mini-turneut. Kjo garë e paraparë të zhvillohet në Turqi me gjasë do të zhvendoset  në Gjermani. Liga e Kampionëve rilthehet me 7 dhe 8 gusht me ndeshjet e kthimit të çerekfinalës .(E pergaditi- Tomor GRABOVCI)./21Media