Europa Liga në Gjermani, finalja e Ligës së Kampionëve në Lisbonë      

Europa Liga në Gjermani, finalja e Ligës së Kampionëve në Lisbonë      

UEFA me short ka përcaktuar palët çerekfinale dhe gjysmëfinale të Ligës së Evropës dhe të Ligës së Kampionëve. Të gjitha ndeshjet e Europa Ligës zhvillohen në Gjermani ndërsa finalja e Ligës së Kampionëve në Lisbonë të Portugalisë .(E pergaditi-Tomor GRABOVCI)./21Media