Në lagjen “Kalabria” ish “Emshiri” në Prishtinë mijëra banorë janë në hall me rrjedhën e kanalizimit dhe kundërmimin e tij- kurse Komuna e Prishtinës heshtë!

Në lagjen “Kalabria” ish “Emshiri” në Prishtinë mijëra banorë janë në hall me rrjedhën e kanalizimit dhe kundërmimin e tij- kurse Komuna e Prishtinës heshtë!

Për të shkuar deri në banesë apo shtëpi, atyre iu duhet të kalojnë nga përroska e cila kundërmon erë të  padurueshme. Por nuk është vetëm ky problem, që i preokupon banorët e kësaj lagjeje, atyre shpeshherë u ka rënë që të “takojnë” edhe minj të mëdhenj. Në komunën e Prishtinës me gjithë insistimin tonë nuk dëshiruan të flasin për këtë çështje./21Media