Prokuroria pretendon se ky grup kriminal kishte për qëllim sigurimin e përfitimeve personale

Prokuroria pretendon se ky grup kriminal kishte për qëllim sigurimin e përfitimeve personale

Në Gjykatën Themelore në Prishtinë u mbajt seanca gjyqësore ndaj Ukë  Rugovës, Astri Haraqisë dhe të tjerëve në rastin e njohur si vizat italiane. Të akuzuarit u deklaruan të pafajshëm. Prokuroria pretendon se ky grup kriminal kishte për qëllim sigurimin e përfitimeve personale./21Media