Ukraina thotë se 23,200 ushtarë rusë janë vrarë që nga fillimi i luftës

Ukraina thotë se i ka vrarë 23,200 ushtarë rusë që nga fillimi i luftës.
Forcat e armatosura ukrainase ndajnë çdo ditë një vlerësim për humbjet e armikut në luftën me ta.
Në të fundit, ajo thotë se rreth 23,200 ushtarë rusë janë vrarë që nga shpërthimi i konfliktit në fund të shkurtit, shkruan sky news
Kjo shifër është dukshëm më e lartë se vlerësimet e dhëna nga Moska dhe NATO, nga të cilat kjo e fundit beson se nga 7,000 deri në 15,000 kanë vdekur./21Media

Back to top button