Ja pse

Ja pse

Ullinjtë preferohen shumë nga njerëzit. Sidoqoftë, ka një problem: vetëm ullinjtë e freskët janë të shëndetshëm, por nuk hahen. Mund t’i hani ata vetëm kur të përpunohen. Kur ruhen ullinjtë, përdoret shumë kripë, kështu që ata nuk janë shumë të shëndetshëm, përcjellë rtv21.tv

Vlerësohen për përbërje të lartë të acideve yndyrore. Burimet alternative të këtyre elementeve janë farat e kungullit dhe të lulediellit. Për më tepër, farat përmbajnë shumë vitaminë E./21Media