Paralajmërohen greva nëse Qeveria nuk gjen zgjidhje për debllokimin e xhirollogarisë  së TELEKOM-it

Paralajmërohen greva nëse Qeveria nuk gjen zgjidhje për debllokimin e xhirollogarisë  së TELEKOM-it

Punëtorët e Telekomit i kanë bërë ultimatum qeverisë që për 72 orë të zgjidhet çështja e xhirollogarive, ndryshe paralajmëruar protesta e greva
Kryetari i Sindikatës së Punëtorëve të Telekomit, Lamih Balaj, i ka bërë thirrje Qeverisë që të angazhohet për zhbllokimin e llogarive dhe kthimin e mjeteve në llogarinë e Telekomit, pasi sipas tij është duke u rrezikuar operimi i Telekomit dhe mirëqenia e punëtorëve të kësaj ndërmarrje.
Ndjekim deklaratën e tij./21Media