Mungesa e të pamurit nuk ia ndaloi ëndrrën...

Mungesa e të pamurit nuk ia ndaloi ëndrrën…

Jo pak këngëtarë të verbër, kanë zënë vend të merituar në botën e muzikës, duke shpërfaqur gjenialitetin ani se fati për ta parë botën me sy nuk ishte në anën e tyre. Unik Ukshini nga Ferizaj është I verbër, por me një talent dhe entuziazëm të veçantë. Ta ndjekim kronikën realizuar për Unikun dhe synimet e tij në fushën e muizkës të përgatitur nga kolegia, Lirie Dibrani./21Media