Universiteti i Prishtinës bëhet me TikTok

Universiteti i Prishtinës ka hapur kanalin zyrtar në platformën TikTok.

Në njoftimin e bërë për media, thuhet se hapja e këtij kanali është bërë me qellimin për të qenë pjesë e bashkësisë sonë edhe në këtë platformë inovative.

“Ju inkurajojmë të na ndiqni për përvojë të veçantë dhe për të qenë pjesë e bashkësisë sonë edhe në këtë platformë inovative. Faleminderit për mbështetjen tuaj!”, ka shkruar UP-ja në njoftim./21Media

 

Back to top button