Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina”, përkatësisht Senati i UP-së ka mbajtur takim më 7 tetor, që për shkak të pandemisë COVID-19, procesi mësimor (ligjëratat, mësimi klinik, ushtrimet laboratorike dhe numerike apo mësimi nga fusha e arteve) të mbahet në formë të kombinuar (fizike ose online).

Sipas vendimit,, njësitë akademike do të kenë të drejtën e përcaktimit për formën e organizimit të procesit mësimor varësisht nga vlerësimi i gjendjes momentale lidhur me Covid-19 dhe Rekomandimeve të IKSHPK-së./21Media