Bëhet thirrje për më shumë solidaritet dhe respekt për njëri-tjetrin

Bëhet thirrje për më shumë solidaritet dhe respekt për njëri-tjetrin

Me rastin e festës së Kurban Bajramit liderët shtetëror në pamundësi për të vizituar Bashkësinë Islame shkak i pandemisë Covid-19, urimet e tyre i kanë përcjell përmes rrjeteve sociale. Të gjithë liderët politik bënë thirrje për më shumë solidaritet dhe respekt për njëri tjetrin duke u kërkuar qytetarëve që t’i respektojnë rekomandimet e autoriteteve shëndetësore për tu mbrojtur nga koronavirusi./21Media