Urimi i kampiones për pavarësinë e Kosovës

Urimi i kampiones për pavarësinë e Kosovës

Xhudistja Majlinda Kelmendi, nëpërmjet ekranit të RTV21 ka uruar të gjithë shqiptarët me rastin e 12 vjetorit të pavarësisë së Kosovës.

Kelmendi tha se shqiptarët dita ditës po e dëshmojnë se janë popull me vlera.

Ajo nuk kurseu as fjalët e mira për fëmijët dhe rininë tonë./21Media