Prezantohet projekti për efiçiencë të energjisë dhe projekti për të rinjtë

Prezantohet projekti për efiçiencë të energjisë dhe projekti për të rinjtë

Administratori i Agjencisë së Shteteve të Bashkuara të Amerikës për Zhvillim Ndërkombëtar Mark Green, i cili këto ditë po qëndron në  Kosovë, mori pjesë në lansimin e pilot projektit Nxitjet e Efiçiencës Energjetike si dhe në të platformës së internetit “Të Rinjtë Prijnë” të iniciuar nga Agjencia e ShBA-ve për Zhvillim Ndërkombëtar./21Media