Asgjë e mirë nuk vjen nga humbja e ushqimit, kështu që është e rëndësishme ta ruani ushqimin për aq kohë sa të jetë e mundur.

Ndonjëherë, gjithçka që duhet të dimë është ta ruajmë siç duhet. Dhe shpesh mund të çojë në diçka të shijshme – në fund të fundit, Sushi u shpik si një mënyrë për të mbajtur peshkun për më gjatë./21Media

Manaferrat

7 ditë 1 vit

Domatet

7 ditë 1 muaj

Karrotat

2 javë 25 vjet

Mollat

2 vjet 20 vjet

Mjalti

1 vit Infinit

Peshqit

3 ditë 3 vjet