Dhe jo vetëm qokollata dhe qumështi, por edhe disa produkte tjera

Dhe jo vetëm qokollata dhe qumështi, por edhe disa produkte tjera

Të ushqyerit me ushqime të shëndetshme, ndihmon në të qenit të shëndetshëm. “Ju nuk mund ta nënvlerësoni rëndësinë e të ushqyerit të mirë kur bëhet fjalë për sistemin tuaj imunitar”, ka thënë Karen Ansel, zëdhënëse e Akademisë së të ushqyerit dhe dietave.

“Vitaminat, mineralet, antioksidantët,  janë përbërësit që e mbajnë trupin tuaj të fortë  dhe ndihmon në shmangien e infeksioneve”, ka shtuar ajo, derisa ka rënditur një listë ushqimesh, të cilat parandalojnë ftohjen dhe gripin:

Qumështi

Çaji

Speci i kuq

Boronicat

Çokollata e zezë

Peshku

Hudhra

Agrumet

Kosi

Kërpudhat/21Media