Jeni ende në kohë të bëni ndryshimet e duhura për të parandaluar shfaqjen e rrudhave dhe këtë mund ta bëni duke përfshirë në regjimin ushqimor disa ushqime.

Ushqimet e mëposhtme përmbajnë antioksidantët më të fuqishëm dhe do të bëjnë mrekulli.

Qershia

Shega

Boronica

Çaji jeshil 

Karota

Pjeshka

Kajsia

Domatja 

Vaji i ullirit dhe ullinjtë  

Kosi 

Arra

Peshku 

Mjalta