Jep gjak sot, nesër mund të të duhet dhe ty

Jep gjak sot, nesër mund të të duhet dhe ty

Me moton “Jep dhuratën më të çmueshme, dhuro gjak”, përfaqësues të FSK-së dhe të Njësisë Speciale të Policisë së Kosovës dhuruan gjak në ditën Ndërkombëtare të Dhurimit të Gjakut./21Media