Ushtari ukrainas para dhe pas kohës së tij në robërinë ruse

1 min read

Ministria e Mbrojtjes e Ukrainës ka publikuar fotografitë e ushtarit Mykhailo Dianov, njëra e cila e tregonte atë përpara se të kapej nga Rusia dhe një fotografi pas lirimit të tij nga robëria.

Ai duket dukshëm më i dobët në imazhin e fundit.

“Ushtari ukrainas Mykhailo Dianov është ndër ata me fat, në krahasim me disa nga shokët e tij të burgosur të luftës”, ka shkruar Ministria në Twitter./21Media