Ushtria izraelite thotë se 137 pengje ende mbahen në Gaza

Ushtria e Izraelit tha se edhe 137 pengje po mbahen në Gaza.

“Ne jemi të vendosur të vazhdojmë të luftojmë, të çmontojmë Hamasin dhe të sjellim të gjithë pengjet në shtëpi”, tha zëdhënësi ushtarak izraelit Daniel Hagari.

Hagari tha se forcat izraelite goditën “mbi 400 objektiva të Hamasit në të gjithë Rripin e Gazës” në 24 orët e fundit.

Back to top button