Ushtria nuk ka gjetur ende asnjë tregues për praninë e pengjeve në spitalin Al-Shifa

Ushtria izraelite nuk ka gjetur ende asnjë tregues se pengjet janë brenda spitalit Al-Shifa, sipas radios izraelite.

Ata thanë se kërkimet brenda kompleksit vazhdojnë.

Ushtria izraelite tha të mërkurën herët në mëngjes se ishte “duke kryer një operacion të saktë dhe të synuar” në Al-Shifa, spitali më i madh i Gazës.

Zëdhënësi i Forcave të Mbrojtjes të Izraelit (IDF) Peter Lerner i tha CNN të mërkurën se operacioni në spital ishte “i bazuar në nevojën operacionale dhe inteligjencën”.

Izraeli akuzon militantët e Hamasit se veprojnë nën strukturën e tij – një akuzë që grupi militant dhe zyrtarët e spitalit e mohojnë.

Back to top button