Ja një këshillë

Ja një këshillë

Nëse dëshironi të keni dhëmbë të bardhë dhe me një metodë të lehtë, ja ku e keni. E gjitha çka ju duhet është uthulla e mollës!

Përzieni një lugë uthull molle me një filxhan ujë dhe përdoreni si zbardhues të gojës. Nëse keni njolla të ngurta, provoni t’i fërkoni dhëmbët me uthull dhe pastaj shpërlani dhëmbët me ujë.

Keni kujdes që mos ta përdorni shumë shpesh këtë metodë, meqë acidet që gjenden në uthull janë të dëmshme për smaltin e dhëmbëve./21Media