Violeta tregoi se në cilat vende kanë gjetur më së shumti mina

Violeta tregoi se në cilat vende kanë gjetur më së shumti mina

Sonte në emisionin “Fol Shqip Show” e ftuar ishte Violeta Dukaj nga Deçani, e cila tregoi se si e ka humbur këmbën e djathtë duke çmontuar mina pas luftës.

Ajo tha se janë takuar me disa ndërkombëtarë, me të cilët ajo dhe motra e saj kanë mbajtur trajnim për të çmontuar mina.

Violeta, e cila ka qenë udhëheqësja e grupit foli edhe për plagosjen e njerëzve, e posaqërisht për mbytjen fëmijëve nga minat pas luftës. Ajo më tutje tregoi se në cilat vende kanë gjetur më së shumti mina./21Media