Simone Taylor 16 vjeçare nuk i ka prerë thonjët e saj nga gushti i vitit 2014

Simone Taylor 16 vjeçare nuk i ka prerë thonjët e saj nga gushti i vitit 2014

Simone është një nxënëse që për gati 3 vite i ka rritur thonjët e saj, dhe sot gishtat e saj mbërrijnë gjatësi deri në 15 centimetra, e marin kohë tre orë për tu lyer.

Simone was inspired to see how long she could grow her own nails after watching tutorials online

Asaj i është dashur që të mësohet që të bëjë gjërat më bazike me thonjët e saj, përfshirë këtu edhe shkrimin, gjithmonë duke u kujdesur që të mos i dëmtojë ata, shkruan rtv21.tv.

Simone’s thumbnails measure approximately 14.8cm, while her other nails are around 11.8cm

“Kam teste shkollore ku kam shumë vështirësi që të shkruaj, pas një ore shkrimi kam dhimbje në duar”, shpjegoi Taylor.

Simone vijon mësimet në një shkollë gjermane që nuk ka kod shkollor të dukjes, andaj nuk ka pasur probleme me shkollën për thonjtë e saj.

Simone goes through at least two bottles of nail varnish remover, cuticle oil and hand cream a month

Simone tregon se ky proces i rritjes së thonjëve ka nisur nga frika e saj prej prerëses së thonjëve. Thonjët e saj kanë mbërritur një gjatësi prej 6 centimetrave e gjysmë./21Media