Një vajzë ka zbuluar sesi babai i saj i ndjerë i dërgoi asaj një email me udhëzime se si të organizonte një festë në 25-vjetorin të dasmës për nënën e saj.

Alyssa Mendoza, nga Manila, tregoi se si babai i saj, Bing, planifikoi festën para se të vdiste nga sëmundja kronike e veshkave në vitin 2019.

Vajza e tronditur zbuloi se ajo mori një email nga babai i saj në maj të vitit 2020 dhjetë muaj pas vdekjes së tij ku ai detajoi se si ai dëshironte të shkonte festa e përvjetorit të martesës së argjend, transmeton rtv21.tv.

Alyssa gjithashtu tregoi se si babai i saj ka paguar një luleshitës për të dërguar nënën e saj Joji lule çdo vit për ditëlindjen e saj, Ditën e Shën Valentinit dhe përvjetorin e tyre (10 qershor).

Në emailin, të cilin ai e planifikoi që para vdekjes së tij të dërgohej disa javë para datës së rëndësishme, babai i saj i kërkoi Alyssa që të ndiqte udhëzimet e tij për letrën, në mënyrë që nëna e saj të merrte përvjetorin e martesës së ëndrrave të saj.

Duke postuar një fotografi të postës elektronike, Alyssa shkroi në Facebook: Para tre javësh mora një email të planifikuar nga babai im.

“Në fillim, unë u tremba ta hapja sepse, kush nuk do të frikësohej të merrte dhe të hap një email nga dikush që vdiq 10 muaj më parë? Dy ditë pasi pashë njoftimin, vendosa të hap postën elektronike dhe nuk mund ta besoja atë që po lexoja. Dashuria e babait tim për nënën time është padyshim e madhe”, tha ajo.

Alyssa shpjegoi se babai i saj madje zgjodhi lule që kishin një rëndësi të veçantë për historinë e dashurisë së tij dhe të nënës./21Media