Pamje të veçanta

Pamje të veçanta

Thuhet që bukuria është në syrin e shikuesit. Ideali i bukurisë së dikujt është Monica Bellucci, ndërsa një person tjetër e dashuron Audrey Hepburn.

Por, të gjitha gratë e bukura kanë një gjë të përbashkët – një tipar të veçantë dhe unik që tërheq vëmendjen.

Edhe shkencëtarët pajtohen se perceptimi ynë i bukurisë bazohet në detaje të caktuara në pamjen e një gruaje. Bëhet fjalë për atë magji të veçantë, e cila menjëherë tërheq sytë në një fytyrë të veçantë.

Më poshtë ju sjellim disa shembuj të vajza unike që kanë fituar popullaritet falë pamjes së tyre të pazakontë, por tërheqëse./21Media