Kryetarja e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve (KQZ), Valdete Daka, është infektuar me COVID-19.

Ajo po qëndron në izolim dhe nuk është duke kryesuar mbledhjen e sotme të KQZ-së

Për këtë, anëtari i VV-së, Sami Kurteshi iu është lutur anëtarëve të komisionit që të mbajnë maskat.