Disenjatori i njohur shqiptar, Valdrin Sahiti, ka uruar bashkëshorten e tij për ditëlindjen.

Krahas urimit, Valdrini ka treguar se ata janë në pritje të fëmijës e dytë.

“Urime ditëlindja për dashninë tonë të jetës…. Falemnderit që na don e na duron të dyve çdo ditë, me kërkesa e ankesa….. e falemnderit shumëëëë që kësaj fotografie shpejt ki me ja shtu një 👼 🍼😛”, ka shkruar Valdrini.

Ndryshe, Valdrin dhe bashkëshortja e tij Edita janë për prindër për herë të parë në vitin 2018. Martesa e tyre u bekua me një vajzë të cilës ia vendosën emrin Bella./21Media