Edhe dy dekada pas luftës së fundit në Kosovë, jo pak familje jetojnë në skamje të thellë, pa bukë, pas ngrohje dhe pa gjërat më elementare për mbijetesë. Dy shembuj të varfërisë së skajshme në kryeqytet i sjellim në kronikën në vijim.(Teksti -Antigona Buqani, kamera: Sadik Bylykbash)/21Media