Vlerësojnë se ky variant përhapet edhe më shpejtë

Vlerësojnë se ky variant përhapet edhe më shpejtë

Përditë të dhëna shqetësuese për të vdekur dhe për të infektuar nga koronavirusi.
Specialistë të fushës vënë re se më shumë ka të prekur nga varianti i ri, ai britanik, duke vlerësuar se ky variant përhapet edhe më shpejtë.(Teksti-Valmire Hoti, kamera: Gyner Muja)/21Media