Kosova ende si ka ndaluar fluturimet për në Britani të Madhe

Kosova ende si ka ndaluar fluturimet për në Britani të Madhe

Rrezikun në këtë kohë pandemie e shtoi varianti i ri i Covid-19, i shfaqur fillimisht në Britani të madhe. Nga aeroporti i Prishtinës edhe më tej po mbahet linja ajrore për në Londër dhe anasjelltas. (Teksti- Valmira HOTI, kamera-Lulyim FANA) /21Media